Video med iPhone

Kursleder: Jon Terje Hellgren Hansen og Leif Arne Danielsen
  • 13 leksjoner
  • Tilgang i 6 måneder.
    Du får tilgang med en gang etter kjøpt kurs.

    Har du spørsmål, ta kontakt på kurs@ij.no.
  • Kr 3 500 inkl. mva.
Write your awesome label here.

Hvorfor ta dette kurset?

Dette er kurset for deg som vil lage profesjonell video med mobil. Du lærer om historiefortelling, opptaksteknikk og redigering.

Nye mobiltelefoner har så gode kameraer at vi kan lage video av høy kvalitet. Men du må kunne noe om grunnleggende videoteknikk, bruk av mikrofon, stativ, lys og komposisjon. Det lærer du på dette kurset.
Det viktigste er imidlertid historiefortelling. Du lærer hvordan er god film bygges opp, hvilke opptak du trenger for å fortelle din historie - og hvordan du redigerer og klipper det hele sammen. 

Dette lærer du:

  • hvordan er god film bygges opp
  • hvilke opptak du trenger for å fortelle din historie
  • hvordan du redigerer og klipper det hele sammen. 

Praktisk informasjon

Kurset har 13 leksjoner, og passer for journalister, fotografer, kommunikasjonsarbeidere og andre som har en iPhone og vil filme. Kurslederne har holdt en rekke mobilvideokurs landet rundt, og ble i 2015 kåret til "Årets beste kursholdere" av Kommunikasjonsforeningen.

Når du kjøper et nettkurs, får du umiddelbart tilgang til kurset. Tilgangen varer i 6 måneder og i denne perioden står du fritt til å ta leksjoner når det måtte passe deg.

Frilansere og arbeidsledige som er medlem av Norsk Journalistlag har egne støtteordninger for deltakelse på IJ sine kurs. Les mer her >> 

Kursledere

Empty space, drag to resize

Jon Terje Hellgren Hansen

Kursholder, fotojournalist og visuell historieforteller
BIO
Jon Terje har bakgrunn som fotojournalist og fotosjef i Dagbladet. Hos oss jobber han både med film, foto og undervisning. Ble kåret til "Årets beste kursholder 2015" av Kommunikasjonsforeningen for sitt mobilvideokurs. 
Empty space, drag to resize

Leif Arne Danielsen

Ansvarlig for filming og redigering
BIO
Leif Arne Danielsen har ansvar for IJs kurs i foto og video. Han holder kurs i research, bruk av digitale verktøy og datastøttet journalistikk. Leif Arne er også kursleder for ReSTART.
Empty space, drag to resize

Ønsker du dette kurset til din bedrift?