Slik skriver du kronikker

Kursleder: Trygve Aas Olsen 
  • 6 leksjoner
  • Tilgang i 6 måneder.
    Du får tilgang med en gang etter kjøpt kurs.

    Har du spørsmål, ta kontakt på kurs@ij.no.
  • Kr 2 500 inkl. mva.
Write your awesome label here.

Hvorfor ta dette kurset?

Slik starter du kronikken, slik fortsetter du, slik argumenterer du og slik slutter du. Og disse ordene må du aldri bruke, for da ramler leseren av. 

Dette kurset er for deg som vil lære å skrive kronikker og debattinnlegg. Kurset baserer seg på funn fra leseforskning og kursleders erfaring som journalist, forfatter og redaktør for kronikk- og debattspalter. Du får se eksempler på hvordan drevne kronikkforfattere skriver, og forklaringer på hvorfor språket deres virker så godt. 

Kurset har seks leksjoner, alle med instruktive videoer og oppgaver som du kan få kursleders personlige kommentarer til. 

Dette lærer du:

  • Hva skal til for å skrive engasjerende?
  • Den «perfekte» oppskriften på en kronikk
  • Hvordan skrive kronikker som fenger folk flest?

Praktisk informasjon

Når kurset er over, kan du det du trenger for å skrive en god kronikk.

Når du kjøper et nettkurs, får du umiddelbart tilgang til kurset. Tilgangen varer i 6 måneder og i denne perioden står du fritt til å ta leksjoner når det måtte passe deg.

Frilansere og arbeidsledige som er medlem av Norsk Journalistlag har egne støtteordninger for deltakelse på IJ sine kurs. Les mer her >> 

Kursleder

Empty space, drag to resize

Trygve Aas Olsen 

Kursleder, journalist og fagmedarbeider hos IJ 
BIO
Trygve Aas Olsen er fagmedarbeider ved Institutt for journalistikk og har tidligere jobbet i Dagbladet, Journalisten og Dagens Næringsliv. Han lærer deg å finne fakta. Aas Olsen holder kurs i research, økonomi, offentlighet og innsyn, skriving og ledelse. Han evaluerer produkter og gir råd ved produktutvikling.
Empty space, drag to resize

Ønsker du dette kurset til din bedrift?