Skreddersøm: Søk smartere på nettet

   Kursleder: Ståle de Lange Kofoed
    Hvor: hos dere eller på Pressens hus
 
  Kontakt oss for et pristilbud   
Write your awesome label here.

Foto: Anita Arntzen

Hvorfor egner dette kurset seg for din bedrift?

Dette kurset kan gi deg alt fra tips og triks for å finne fram på nettet ved effektiv utnyttelse av søkemotor, sosiale medier og til en innføring i tilgjengelige spesialverktøy. Du får et innblikk i hvordan du søker i nettets forskjellige dybder, og når og hvordan du best mulig kan utnytte sosiale mediekanaler til å finne informasjon.

Dette kan kurset inneholde:

  • Det kan være vanskelig å holde seg oppdatert, så vi gjør det for deg: Innføring i det siste nye som har skjedd innen verktøy og metoder for å drive effektiv journalistisk research.

  • Visste du at Chrome har flere utvidelser som kan hjelpe deg i hverdagen? Det finnes en rekke utvidelser eller miniprogrammer som du kan legge til nettleseren. Dette gjør at du kan skreddersy nettleseren din slik at den jobber bedre for deg.

  • Riktig søkemetodikk og noen få enkle, gratis nettverktøy gjør deg til en mye bedre researcher.

Praktisk informasjon

Vi jobber sammen med deg og dere for å skreddersy kurs og kompetanseopplegg, både fysisk og digitalt.  

Dette kurset kan tilpasses til å være alt fra en inspirerende sesjon til en dyptgående flerdagers workshop. Dette kan også inngå i en større kompetansehevingsplan for hele redaksjonen. 

Ønsker du dette kurset til din bedrift? 

Kursleder

Empty space, drag to resize

Ståle de Lange Kofoed

Kursleder og fagansvarlig ved Institutt for journalistikk 

Bio
Ståle er fagmedarbeider ved Institutt for journalistikk, og har tidligere arbeidet blant annet i VG, TV2 og NTB. Han leder Skup og IJs årlige graveskole i Tønsberg, og holder blant annet kurs i researchmetoder og bruk av OSINT-teknikker for journalister.
Empty space, drag to resize