Skreddersøm: Lag video med mobil

   Kursleder: Leif Arne Danielsen
    Hvor: hos dere eller på Pressens hus
 
  Kontakt oss for et pristilbud       
Write your awesome label here.

Foto: Tom Egil Jensen

Hvorfor egner dette kurset seg for din bedrift?

Utviklingen på nettet skaper nye muligheter og krav til vår formidling av innhold. Smarttelefonen gir unike muligheter for opptak og publisering av lyd, bilder og video til en lav pris.

Dette kurset tar både små og større redaksjoner over i en hverdag der publisering kan skje når som helst, fra nesten hvor som helst. Forvent en praktisk dag med en bratt læringskurve!

Varighet:

En eller to dager. Endags kurset gir en innføring i temaene med enkelte praktiske oppgaver, mens todagers kurset gir en dypere innsikt og mer praktisk jobbing.

Dette tilpasser vi til deres behov.

Praktisk informasjon:

Antall deltakere: Inntil 8 deltakere
Krav til utstyr: Nettilgang og projektor. Kursdeltakere må ha brukernavn og passord til enten iTunes eller Google Play, avhengig av om de er utstyrt med en smarttelefon av nyere dato (1-2 år gammel).

Ønsker du dette kurset til din bedrift? 

Kursleder

Empty space, drag to resize

Leif Arne Danielsen

Kursleder og fagansvarlig ved Institutt for journalistikk 
BIO
Leif Arne Danielsen er tidligere fotojournalist i avisa Tromsø og har ansvar for IJs kurs i foto og video. I de senere årene har han fokusert på mobiltelefonen som journalistisk verktøy, og har utviklet seg til å bli en ekspert på bilde og videoproduksjon med mobiltelefonen. 
Empty space, drag to resize