Skreddersøm: STYRK redaksjonen

   Kursleder: Henrik Brattli Vold
    Hvor: hos dere eller på Pressens Hus
   Kontakt oss for et pristilbud 
Write your awesome label here.

Foto: Privat

Hvorfor bestille dette tiltaket?

Trenger din avdeling eller redaksjon en restart av idéutviklingen? Trenger dere nye verktøy til morgenmøtene? Har du en ny gruppe medarbeidere og har dere behov for å finne felles vei fram?
De største redaksjonene i Norge har egne utviklingsavdelinger, som består av redaksjonelle medarbeidere med lang erfaring innen journalistikk og idéutvikling, noe som kan være en vanskelig ressurs å få tak i for et mindre medium. I en kreativ prosess er du avhengig av å ha prosessledere som forstår dine utfordringer, og som kan gi dere små og store svar, med bakgrunn i redaksjonell erfaring. 
Henrik Brattli Vold hadde lagt opp workshop-en på en svært god måte, med samtaler i forkant for å samkjøre og avstemme innhold, målsettinger og forventninger, en innholdsrik og poengtert plan for dagen med godt driv og kreative og inspirerende samtaler, og god oppfølging i etterkant, både i form av møte og plandokumenter og framdrift for veien videre. Både opplegget og samarbeidet har vært givende, motiverende og inspirerende, og ikke minst nyttig for arbeidet vi er i for vår strategiske vei videre.
Kursdeltaker

Dette kan workshopen inneholde:

IJ kan nå tilby erfarne pressefolk som prosessledere for mindre redaksjoner og avdelinger, enten dere ønsker å spisse produksjonen inn mot definerte mål, om dere ønsker å få nye medarbeidere til å forstå deres redaksjon, eller om dere ønsker å få mer ut av medarbeidernes kreativitet.

Praktisk informasjon

Dette er ikke et kurs, men en pakke som skreddersys hver enkelt redaksjon, og som vi planlegger sammen. Denne workshopen kan også inneholde små og store kurs fra IJs kurskatalog, enten det er mobilfoto, historiefortelling eller AI dere er ute etter. Om dere ønsker det å lage en kickoff kan vi også legge opp en hel dag med aktiviteter som kan styrke dere som lag.

Ønsker du dette kurset til din bedrift? 

Kursleder

Empty space, drag to resize

Henrik Brattli Vold

Stillingstittel:
fagansvarlig ved Institutt for journalistikk
BIO
Henrik har bakgrunn som journalist innen ulike områder som kultur, vitenskap, helse og gravesaker, og har jobbet for ledende norske mediebedrifter som Nettavisen, ABC Nyheter og NRK. I tillegg til å jobbe som journalist, har Vold også hatt utviklingsroller i NRK Sport og vaktsjef-, prosjektleder- og lederstillinger, som i NRK Kompetanse med ansvar for nettopplæringen i hele NRK. Han har særlig kompetanse innen verifisering/faktasjekk, AI for redaksjoner, samt hjelp til digitalisering og effektiv redaksjonell produksjon.
Empty space, drag to resize